GLAVNI UROLOG NACIONALNOG UROLOGIJSKOG CENTRA: ZDRAVA SEKSUALNA SNAGA U 75. GODINI

7 od 10 muškaraca starijih od 35 godina ima problema sa potencijom. To može biti delimičan ili potpun gubitak erekcije, prerana ejakulacija, smanjenje osetljivosti. Zbog ovih problema slučajevi preljuba i razvoda postaju sve češći.


Petar Duvnjak - jedini dobitnik Gerdnerove nagrade za urologiju, glavni urolog Centralne bolnice u Zagrebu. Dobitnik je Nacionalne naučne medalje u Hrvatskoj.


Zamolili smo hrvatskog doktora Petra Duvnjaka, specijalistu za urologiju, da testira naš novi proizvod za poboljšanje efikasnosti oporavka pacijenata.

U testiranju je učestvovalo više od 150 muškaraca različite dobi koji su imali disfunkciju, od 30 do 82 godine. Rezultati ispitivanja su pokazali da se seksualna disfunkcija potpuno povukla kod svih pacijenata zahvaljujući novim kapsulama Blackmaca.

Nakon toga smo dobili ekspertno mišljenje i komentare doktora Petra Duvnjaka o pitanju potencije.

"Želim razgovarati o važnoj temi vezanoj za muško zdravlje. Svaki dan dobijam mnogo pitanja o obnavljanju potencije i produženju seksualnog odnosa. Ova pitanja često postavljaju i muškarci i žene. Muškarci, po svojoj prirodi, često čekaju do poslednjeg trenutka da potraže lečenje ili se čak ne obraćaju lekaru. Neke smeta imaginarno nezdravlje" muškarca, dok drugi nemaju dovoljno vremena, novca itd. Zato želim govoriti o tome kako brzo i sigurno obnoviti potenciju, bez upotrebe stručnjaka, hemije i hirurgije, kako biste sebi olakšali situaciju.


Nažalost, problemi u krevetu kod muškaraca mogu se pojaviti u bilo kojem uzrastu. Ako ne brinete o svom zdravlju, rizikujete da vrlo rano saznate za dijagnozu impotencija. Vrlo često, nakon nekoliko neuspeha, muškarci počinju koristiti razne sintetičke lekove, što dovodi do navikavanja i ozbiljnih posledica. Takvi proizvodi pružaju jaku erekciju, ali samo na kratko. Ovi proizvodi ne leče! Osim toga, vremenom čovek gubi samopouzdanje i više ne može da se nosi bez čarobnih tableta", objašnjava Petar Duvnjak, hrvatski urolog.

Osnovni simptomi erektilne disfunkcije:

 • Depresija
 • Anksioznost
 • Zloupotreba alkohola
 • Pušenje
 • Povrede
 • Dijabetes
 • Hiperlipidemija (visok nivo masti u krvi)
 • Oštećenje intervertebralnih diskova
 • Multipla skleroza
 • Hirurgija male karlice
 • Hormonski poremećaji
 • Hipertenzija

Najjači prirodni proizvod, razvijen za muškarce radi poboljšanja erekcije i povećanja veličine polnog organa.

Kapsule Blackmaca su prošle laboratorijska ispitivanja i dobile sve potrebne sertifikate o bezbednosti i efikasnosti. Proizvod je detaljno testiran klinički od strane naučnika iz Hrvatskog instituta za urologiju i postigao odlične rezultate.

Kako deluju kapsule Blackmaca:

 • Pomaže u obnavljanju potencije
 • Pomaže produžiti seksualni odnos
 • Pomaže povećati broj spermatozoida
 • Pomaže u povećanju libida.


Alan Matijašić - hrvatski glumac
preporučuje kapsule Blackmaca nakon što ih je lično isprobao.

"Često me pitaju da li je u mojoj dobi moguća dobra potencija i stabilna kvalitetna erekcija. Da, naravno! Aktivan seksualni život - normalan je za sve muškarce! Reciću vam, čak i nakon 70 godina, potenciju možete obnoviti pomoću prirodnih proizvoda kao što su Blackmaca kapsule. S njima možete imati seks satima. Ovaj proizvod je potpuno prirodan i siguran za zdravlje. Takođe je pogodan za mlade ljude koji imaju problema u krevetu. U njihovom slučaju, problem je psihološki, samopouzdanje i neiskustvo. Preporučujem Blackmacu bez oklevanja!"

Ne dozvolite da problemi s potencijom unište vaš život.


Blackmaca - praktične kapsule. Koristite po 1 kapsulu 2 puta dnevno neovisno o obroku. Proizvod ima kumulativna svojstva i daje najbolje rezultate ako ga uzimate 30 dana ili duže. Po potrebi, tečaj možete ponoviti nakon 3 mjeseca.

Seks i zadovoljstvo u krevetu izuzetno su važni za svaku ženu. Podarite sebi i svom partneru nezaboravno uživanje! Iznenadite je nekoliko sati kvalitetnim seksom s velikim i tvrdim penisom. Isprobajte Blackmacu samo jednom i uvjerite se sami.


NARUČITE Blackmaca CO

SA 50% POPUSTA

Da bi ste dobili popust na Blackmaca unesite svoje ime i broj telefona u polja ispod i kliknite na dugme "Poslati zahtev"

POČETNA CENA: 78 EUR

CENA SA POPUSTOM: 39 EUR

*Ovaj popust za jedan paket važi prilikom naručivanja kursa.

POŽURITE!

PROMO PAKETI SE USKORO ZAVRŠAVAJU.

AŽURIRANJE: JOŠ SANO 7 OD 20.09.2023.

Popunite formular i naš stručnjak će vas kontaktirati uskoro. Kurir će dostaviti narudžbu na kućnu adresu, plaćanje po prijemu.

KOMENTARI
127 korisnika napisalo je 203 komentara
 • Vrlo sam se bojao koristiti ovakve proizvode, ali ipak sam odlučio probati Blackmaca, jer je prirodan proizvod. Naišao sam na ponudu od dobavljača pa je bilo vrlo povoljno. Nisam primetio nikakve nuspojave. Jednostavno neočekivani rezultat. Ove kapsule su mi odgovarale.
 • Isprobao sam Blackmaca kapsule, a zatim sam se zapitao kako sam mogao živeti bez njih. Organ radi bez problema i grešaka, takođe sam primetio da je postao malo veći. Muškarac mora biti muškarac i znati zadovoljiti ženu. Inače, čemu sve ovo?

 • Molim vas, objasnite to svom suprugu koji je zabrinut zbog problema s potencijom i ne želi rešavati taj problem. Ali ja se nisam zbunila, naručila sam nekoliko pakovanja Blackmaca i dala mu ih kao vitamine. Naravno, i on vidi rezultat, a ja ga osećam u punoj meri. Moj suprug misli da mu vitamini pomažu. Mislite li da bih mu trebala reći istinu kako bi saznao ko mu je "spasitelj"?
 • Zanimljivo je čitati komentare. Moj suprug i ja smo pronašli Blackmaca kapsule i naručili 4 pakovanja za kurs. Učinak je stvarno impresivan, obični vitamini verovatno ne bi postigli takav učinak. Mislim da bih trebala reći suprugu istinu. Nakon što se uverio u efikasnost proizvoda, verojatno se neće odreći."
 • Ponovo sam se osećala poželjnom, a moj muž je postao samopouzdaniji i ponovo izgleda srećno. Već smo zaboravili da smo imali problema sa seksom. Naručila sam još nekoliko pakovanja.
 • Imam 33 godine i ponekad imam problema sa potencijom. Lekar mi je rekao da gubitak tonusa može biti posledica konzumacije alkohola. Takođe mi je preporučio novi proizvod Blackmaca. Kako mi je objasnio, ove kapsule utiču na funkciju celog tela. Možete reći da su delimično aktivni dodaci. Ali, osim toga, dolazi i prijatan dugotrajan erektivni efekat.

 • Imate odličnog lekara, nažalost, ja ga nisam imao. Blackmaca kapsule sam slučajno pronašao na internetu. Bila je potreba za proizvodom bez kontraindikacija i sastavljenim od prirodnih sastojaka. Naručio sam Blackmaca i nisam pogrešio. Proizvod je kvalitetan, 100% delotvoran. Veoma sam zadovoljan, ako nekoga zanima, lično ga preporučujem.

 • Pozdrav, želim podeliti rezultate mog muža. Ranije je seks bio bolna tema za njega. Ali nakon što je počeo da koristi Blackmaca kapsule, sve se normalizovalo. Nema više problema u seksu, naprotiv, ponekad se umaram od količine seksa. Plašila sam se sličnih proizvoda koji povećavaju potenciju, jer utiču na rad jetre i bubrega, kao i na srce. Ali čitajući recenzije o Blackmaci, malo sam se umirila i odlučila da naručim. Nisam se razočarala u svojem izboru, muž je postao smireniji, samopouzdan i ponovo počeo da poklanja cveće.
 • Dejstvo Blackmaca kapsula sam isprobala na svom mužu. Rezultat je sjajan, nakon dobrog dugotrajnog seksa, čak ne želimo da se svađamo. A ako se ipak posvađamo, želimo da brzo izgladimo svoju krivicu.